Driftchef/Platschef till Sjukhus

Om dig

Vi söker dig som har: Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Lätt för att styra och leda personal i en komplex verksamhet. Ett positivt och förtroendefullt sätt och kan upprätthålla en bra relation med kund. Erfarenhet av INSTA 800, PC-vana och vana att använda administrativa system. Erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö, SRY-utbildning, Pryl-utbildning samt Dansk Hygienstandard är meriterande.

Din profil

Kompetenser

Meriterande:

Arbetsledarerfarenhet

Städtjänster

Sjukhusstädning  

Yrkesbevis, SRY/PRYL

Arbetslivserfarenhet

 Meriterande:

 Städare / Lokalvårdare5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driftig, engagerad och serviceinriktad driftchef/platschef för större lokalvårdsuppdrag i norra Stockholm. Ansvarar för samtlig underställd personal. Leder, fördelar och följer upp personals arbete och personliga utveckling. Leder, följer upp och utvecklar sitt ansvarsområde med fokus på att uppfylla satta mål. Samordningsansvar med Divisionschef. Tillse att tilldelade områden är bemannade och att vikarier finns. Utföra och dokumentera kvalitetskontroller. Kontinuerlig aktiv kontakt med kunder. Driver och utvecklar kvalitetsarbetet med ständiga förbättringar. Budgetansvar och arbetsgivaransvar för personal och sitt ansvarsområdes direkt underställda gruppledare och lokalvårdare. Löpande se över resurs- fördelning inom sitt ansvarsområde för att säkerställa tidsoptimering per kund/område.

Övrigt

Anställningsvillkor

Tillsättning snarast

Arbetsplats

Stockholm

Kontaktperson

Ulf Sjöberg, divisionschef
ulf.sjoberg@miabnca.se

Arbetsledare/gruppledare till sjukhus
Om dig

Vi söker dig som är strukturerad med god ordning och reda. Du är van att ta egna initiativ och vill ha en roll där du får utrymme till det. Du är pedagogisk och kan förklara för underställd personal på ett bra sätt. Du har ett positivt och förtroendefullt sätt. Erfarenhet av lokalvård, meriterande i vårdmiljö. SRY eller Pryl utbildning är meriterande Erfarenhet av INSTA 800 och förmåga att använda administrativa system.

Din profil

Kompetenser

Meriterande

Städtjänster

Yrkesbevis, SRY

Yrkesbevis, PRYL

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Städare/Lokalvårdare5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter

Vi söker driftig, engagerad och serviceinriktad arbetsledare/gruppledare för större lokalvårdsuppdrag i norra Stockholm. Löpande kontakt med Kundens kontaktperson i frågor som rör arbetet som utförs på plats. Daglig kontroll att personal inom eget ansvarsområde är på plats, utför sitt arbete och gör egenkontroll. Tidrapportering. Beställa material och kontrollera leveranser. Utföra kvalitetsuppföljning på kundobjekt enligt gällande policy och avtal. Tillsätta personal vid ex sjukdom och semester, visa område för vikarie och följa upp att instruktioner följs. Vid behov omfördela arbetet. Utföra eget arbete dagligen i omfattning som framgår av ordinarie befattning/tjänst. Utbilda underställd personal löpande.

Övrigt

Arbetsplats

Stockholm

Kontaktperson

Ulf Sjöberg, divisionschef
ulf.sjoberg@miabnca.se

Administratör till sjukhus

Om dig

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat och kan upprätthålla en bra relation med interna och externa kunder. Du har god datavana i Word och Excel samt gärna i Visma business. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande.

Din profil

Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, noggrann, effektiv och självgående.

Kompetenser

Gymnasieekonom eller motsvarande

Högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav

Minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Goda kunskaper i svenska

Meriterande

Erfarenhet av administration på sjukhus

Dina arbetsuppgifter              

Kundservice och ärendehantering

Svara i telefon och på mail, samt att därefter administrerar beställningar och avvikelser från kunden i ärendehanteringssystem

Intern kommunikation

Fakturering; avtalsfakturering och löpande fakturering av extrabeställningar

Uppdatera kund och fakturauppgifter

Kund/Avtal och objektsadministration i Visma

Samt övriga vanligt förekommande kontorsgöromål

Övrigt

Heltidstjänst

Arbetsplats

Norra Stockholm

Maila din ansökan till: ulf.sjoberg@miabnca.se senast den 2017-08-31

För ytterligare information, kontakta Ulf Sjöberg, tel. 070-919 22 22

Lokalvårdare till sjukhusstädning

NCA Facility Services söker lokalvårdare till ett större sjukhusuppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter är städning av vårdlokaler med olika hygienkrav, slutstädningar, mellanstädningar samt städning av allmänna ytor. Vi söker dig som är pålitlig, noggrann och serviceinriktad. Anställningstiden är i första hand 2017-10-01 - 2018-01-15 men kan bli längre.

Kompetenskrav

Städutbildning enligt SRY/PRYL eller motsvarande.
Erfarenhet/utbildning av INSTA800/Dansk Hygienstandard är meriterande.
Du ska kunna läsa och förstå svenska i både tal och skrift då det är av vikt att arbeta efter städbeskrivningar, instruktioner och rutiner som föreligger för varje städområde.

Arbetsplats

Norra Stockholm

Övrigt

Tillträde: 2017-10-01

Heltid eller deltid

Maila din ansökan till ulf.sjoberg@miabnca.se eller info@miabnca.se

 

Kontakta oss

Telefon 08-510 011 00
Fax 08-510 011 01
E-post: info@miabnca.se

Kontakta våra säljare

Bli kontaktad av säljare

Namn:

Tel:

E-post:


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår